Ce îi face pe băieți să se distanțeze de femeile lor după intimitate?

Întrebarea de un miliard de dolari la care fiecare fată caută un răspuns: este „De ce naiba bărbații tind să se distanțeze unul de celălalt după ce au devenit intimi” E greu de crezut că s-a retras după o noapte atât de incredibilă.

Ai rămas vreodată în comă pentru că a încetat să-mi mai trimită mesaje după ce am dormit împreună? A fost o greșeală? S-a întâmplat doar ca o conexiune? Te-ai simțit rău în pat? A avut de-a face cu fartul mic pe care nu l-ai putut controla?

Acestea sunt doar câteva dintre multele întrebări pe care le puteți avea. Mulți oameni cred că femeile sunt cele mai complexe creaturi de pe planetă. Dar să recunoaștem, bărbații pot fi la fel de complicati, acestia pot fi mai complicati de atat daca nu viziteaza un site precum https://nimfomane.org pentru a da frau liber sentimentelor erotice pe care le poseda.

Aceasta nu este prima instanță în care un tip bun dispare după o noapte bună. Suntem aici pentru a vă ajuta. Continuați să citiți pentru a afla adevărul despre acest act notoriu de evadare.

Ceea ce îi face pe bărbați să devină distanți după ce au devenit intimi

A fost atât de magic, te-ai trezit visând la asta în fiecare zi. A fost de neuitat, de la fiorii care ți-au zdruncinat coloana, până la multele sărutări și goana după ce s-a terminat. Te așteptai să te sune și să-ți spună la fel.

Nu ai primit apelul și, în schimb, l-ai sunat, iar el părea neinteresat și reticent. Ce-ai făcut? Acesta este momentul în care începi să te întrebi ce a mers prost.

Ajungi prin a juca un joc cu tine, încercând să găsești motivul pentru care partenerul tău este departe de tine după intimitate. Suntem aici pentru a vă ajuta să înțelegeți situația. Acestea sunt motivele pentru care bărbații pot deveni îndepărtați unul de celălalt după ce au devenit intimi.

1. Gena urmărire

Bărbații sunt în mod natural competitivi și au o genă de urmărire. Cuplurilor le place să flirteze și le place emoția. Ei continuă urmărirea și joacă jocuri împreună.

De îndată ce femeile încep să flirteze, băieții înțeleg semnele. Femeilor le place să fie urmărite, iar bărbaților le place urmărirea.

După ce te-ai culcat cu el, s-a terminat. Acesta este motivul pentru care băieții devin distanțați unul de celălalt, deoarece cred că obiectivul lor a fost atins și curiozitatea le este satisfăcută. Este dezamăgitor să afli că te-a văzut doar ca pe un fel de realizare. Din păcate, acesta este motivul pentru care băieții se comportă ciudat după ce s-au conectat. Ei nu știu ce ar trebui să facă în continuare.

2. Nu este pregătit să intre într-o relație.

Aceasta este vina lui și nu a ta. Cu toate acestea, s-ar putea să nu-l fi luat în serios când a spus că nu era pregătit pentru nimic serios. Problema este că s-ar putea să fi observat anumite atașamente pe care nu intenționa să le aibă.

Simte că nu este pregătit să se angajeze. El este sincer și corect în privința asta. Pentru a-și menține emoțiile sub control, se va distanța de tine și te va ignora.

Morgan și Cailee au simțit o atracție intensă atunci când au mers la întâlniri de cuplu. S-au cuplat la a treia lor întâlnire. Morgan îi spusese mai devreme lui Cailee că nu caută nimic mai serios după ce a încheiat o relație. După ce duoul a făcut fapta, Morgan a părăsit casa lui Cailee și nu a mai știut cum să-i vorbească din nou.

Cailee a declarat: „Am fost atrasă de el. Mi-ar fi plăcut să văd totul aici. Nu știu de ce nu mi-a răspuns mesajelor sau nu m-a sunat înapoi.

3. Îl sperii

Poate vrei să scapi de ideea că iubitul tău va începe să te iubească. Este mai bine să nu ai așteptări atât de mari. Bărbații care se retrag din intimitate s-ar putea să se teamă de amploarea sentimentelor tale.

Uneori bărbații se tem de angajament și dragoste. Dacă îi cânți o melodie, îi faci micul dejun în pat și/sau îi planifici următorul weekend cu el imediat după sex, el va fugi și nu se va uita niciodată înapoi. Chiar dacă te trezești că te îndrăgostești de el, nu renunța prea curând.

4. Nu s-a distrat

Asta o să doară și suntem îngrijorați chiar să vorbim despre asta. Dar, este timpul să fii sincer despre ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. Acesta ar putea fi un indiciu că s-a îndepărtat de tine după intimitate. Poate că noaptea trecută nu a fost ceea ce se aștepta și nu era sigur că veți fi confortabil în pat împreună.

Poate că asta l-a alungat și s-a retras fără să-și ia rămas bun. Vă recomandăm să nu-l urmăriți sau să-l sunați din nou, deoarece chimia nu este acolo.

Reed și Erin s-au întâlnit la o petrecere de frați la facultate. Deși se cunoșteau de la câteva cursuri, nu fuseseră într-o relație. Se distrau când au luat legătura la petrecere. Cu toate acestea, din moment ce amândoi erau sub influență, sexul lor era ciudat și puțin neglijent.

Reed nu a răspuns la mesajul lui Erin a doua zi, iar Erin nu-și amintea mare lucru. Erin a început să-i trimită mesaje lui Reed și i-a trimis un mesaj întrebându-i: „De ce ai încetat să mai trimiți mesaje după ce ne-am culcat împreună?”

Reed spuse în cele din urmă: — Îmi pare rău Erin. Deși ești o femeie drăguță, nu am avut o noapte grozavă aseară. Îi dăm lui Reed zece puncte pentru că a fost cinstit și nu o face pe Erin.

5. Esti lipicioasa

Uneori, putem fi foarte lipici și nici măcar să nu ne dăm seama. Bărbații sunt mai predispuși să renunțe atunci când simt că cineva este un potențial clinger. Trebuie să le permiteți să aibă propriul lor spațiu și să permiteți lucrurilor să se desfășoare la dimineața. Acest lucru s-ar putea să nu funcționeze pentru dvs. dacă arăți semne lipicioase prietenelor tale.

Este un fapt că bărbații au nevoie de spațiu după intimitate. Nu-l iubi-bombă imediat ce te-ai îmbrăcat. Trebuie să fii atent, chiar dacă asta vrei să se întâmple.

Scott și Malayna s-au întâlnit la o nuntă. Au petrecut împreună o noapte de neuitat dansând pe plajă și apoi s-au întors în camera de hotel a lui Scott. Scott credea că acesta va fi un eveniment unic. Malayna, totuși, avea o viziune diferită și îl vedea pe Scott ca pe un potențial iubit.

Înainte ca ei să se ridice din pat, ea a început să discute lucruri precum intrarea într-o relație la distanță și cât de des ar trebui să o viziteze Scott în orașele lor respective. Scott a fost șocat de aceste așteptări și a fugit în altă direcție.

6. Are un complex de inferioritate

Iubit îndepărtat după intimitate? Acesta ar putea fi motivul. Un alt motiv pentru care s-ar putea îndepărta de el însuși după sex este că ar putea fi îngrijorat de patul său. Se simte deplasat cu o altă persoană.

Acesta ar putea fi motivul pentru care a încetat să vă contacteze. Sunt băieții capabili să se distanțeze de fetele pe care le iubesc? Da. Ei cred că nu sunt suficient de buni când iubesc prea mult o fată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *